Afgelopen weekend was ik in Kringloopwinkel Rotterdam aan de Gordelweg in… inderdaad Rotterdam. Voorheen gevestigd aan de Zaagmolenkade, nu dus op deze plek en hoewel ik er vlakbij woonde toen het nog op de vorige locatie gevestigd was, was ik er nog nooit geweest.

Een grote tas meegenomen voor ‘de buit’, maar die werd helaas niet helemaal gevuld. Dat de betreffende tas ‘oversized’ was bleek misschien wel het best uit de opmerking van de verkoopster bij het afrekenen: “Oh je had nog veel meer kunnen kopen”, gevolgd door: “Grapje!”. De maat van de tas was in ieder geval gekozen vanwege het feit dat ik op de Gordelweg apparatuur zoals versterkers, cassettedecks en meer van dat soort hoopte aan te treffen. Jammer genoeg was de spoeling wat dit betreft bij dit bezoek een beetje dun.

Buiten dat, een voortreffelijke winkel. Ruim (1000m3), volop keus en tegen redelijke prijzen. Een aanrader!

Kringloopwinkel Rotterdam,
Gordelweg 243 – 3039 GD Rotterdam.
www.kringloopwinkelrotterdam.nl