Het was een goed Ouwe Meuk weekend. Mede dankzij een goede kringloopwinkel in Schiedam (Het Goed Schiedam), een ruilbeurs in het Radiomuseum en mijn immer alerte vriendin. In de kringloopwinkel vond ik een mooie thermometer, een scheepje in een glazen doosje, een chocoladedoosje, twee luxe Donald Duck albums en een RETegeltje. Schade, maar liefst 8,50. Op de ruilbeurs een oude fotocamera en drie nostalgische jaren zeventig cassetterecorders.

Tenslotte de klapperrrrrr van de week, dankzij mijn oplettende vriendin heb ik mijn allereerste Philips cassetterecorder terug. Ik dacht altijd dat ik tien jaar was toen ik die voor mijn verjaardag kreeg, maar ik bleek acht jaar te zijn. En ik heb hem nu niet in een enkel exemplaar, maar twee keer. Van de ene blijft de knop hangen, maar de andere is nog als nieuw. Moet alleen een nieuw snaartje in. Matktplaats rules! 😀 (Anja ook).