Dit is een foto van het stapeltje Suske en Wiskes dat ik heb gescoord tijdens de laatste drie bezoeken aan kringloopwinkels. Mijn online lijstje met nummers die ik nog zoek is daarbij een reuze handige hulp. In de winkel of op de markt even mijn smartphone erbij, surfen naar mijn lijstje en gaan met die banaan. Deze gaan binnenkort bij de verzameling.

Als kind had ik heel veel Suske en Wiskes. Totdat ik ontdekte dat de plaatselijke striphandel er geld voor gaf als je ze inruilde. Dat klonk als muziek in mijn oren, want op die manier kon ik de nummers kopen die ik nog niet gelezen had. Nadeel was natuurlijk wel dat mijn verzameling steeds kleiner werd. Tot het uiteindelijk in het niets verdwenen was.

Een paar jaar geleden ben ik begonnen om te proberen weer alles compleet te krijgen. Leve de kringloopwinkel! 🙂