Heel lang is deze website een beetje ‘bevroren’ geweest. We gingen nog wel naar kringloopwinkels en rommelmarkten, maar ik deed er geen verslag meer van. Ook wat ik het afgelopen jaar heb aangeschaft was de moeite van het vermelden niet waard. Ruimte om alles te bewaren blijft een probleem, ik zou eigenlijk in een villa moeten wonen 😉

Maar hier dan weer een kort verslagje, want ik was gisteren op de Snuffelmarkt op het Heemraadsplein In Rotterdam-west.

Deze Snuffelmarkt is het bezoeken altijd meer dan waard. Een hele grote markt, 125 kramen gisteren en geen rare en hoge ‘vintage’ prijzen voor spulletjes die je in een kringloopwinkel voor een redelijke prijs kunt kopen.

De sfeer is altijd goed, een gemixt gezelschap aan bezoekers, van elke laag van de bevolking wat en dat is goed. Hipsters, het is leuk, maar een rommelmarkt met alleen maar hipsters vertrouw ik niet en meestal wordt in de prijzen die je op zo’n markt betaalt mijn wantrouwen bevestigd. Niet op de Snuffelmarkt dus. Een aanrader om de volgende keer te bezoeken als je in de gelegenheid bent. Op Facebook kun je in de gaten houden wanneer dat is.